Partnerska mreža Genezis

Direktni prodavci partnerske mreže Genezis deluju u vidu sistema, koji je stvoren sa ciljem da zadovolji zahteve naših partnera, obezbeđujući izvanrednu uslugu i kokurentne cene.
Prvobitni cilj nam je da na najvišem mogućem nivou zadovoljimo potrebe partnera u poljoprivredi, što garantuje izvanredan tim stručnjaka u našoj kompaniji, kao i višedecenijsko iskustvo i razgranati poslovni kontakti, odnosno izvanredan kvalitet proizvoda.

Najvažniji zadatak organizacije je da isprati održivi razvoj i da Vam obezbedi pravi tip đubriva po odgovarajućoj ceni (azotna i kompleksna NPK đubriva, čvrsta i tečna osnovna i folijarna đubriva za prihranu, kao i đubriva za prskanje i folijarna đubriva), prilagođen svakom poljoprivredniku i tipu zemljišta.

Partnerska mreža Genezis omogućava da krajnji korisnici u poljoprivredi mogu po želji nabaviti vrstu veštačkog đubriva direktno od naših menadžera prodaje. Pomoću kompletne ponude veštačkih đubriva, uz stručne savete pomažemo u ekonomičnom upravljanju gazdinstvom.

Proizvode – mineralna đubriva dostavljamo našim kupcima prvenstveno drumskim transportom. Dodatna mogućnost je transport proizvoda železnicom i vodenim putem.

Prodajnu strategiju ćemo i u budućnosti da kreiramo sa ciljem zadovoljavanja potreba naših krajnjih korisnika, pružajući kompletan spektar usluga svojim partnerima. I dalje nudimo veštačka đubriva sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, i osiguravamo pozicioniranje naših proizvoda daljim razvojem naših usluga.