I Genezis je bio predstavljen na sajmu 40. AGROmashEXPO

2022. February 18., Friday

I Genezis je bio predstavljen na sajmu 40. AGROmashEXPO

Ovogodišnji Međunarodni sajam poljoprivrede i poljoprivredne mehanizacije AGROmashEXPO organizovan je između 26. i 29. januara 2022. godine, ovoga puta u obnovljenom Kongresnom centru HUNGEXPO Budapest. Kao i ranijih godina, učestvovali smo kao izlagači na stručnoj izložbi međunarodnog nivoa na kojoj su zainteresovani mogli tokom četiri dana da se upoznaju sa najnovijim poljoprivrednim mašinama i uslugama, inputnim materijalom, kao i sa nagrađenim proizvodima i tehničkim inovacijama.

Na stručnom događaju izuzetno visokog nivoa sa učešćem 350 izlagača iz 18 zemalja poljoprivrednici i proizvođači mogli su da razgledaju vrhunske proizvode industrije poljoprivrednih mašina, da steknu uvid u nove pravce razvoja tehnologije, kao i da se upoznaju sa mogućnostima snabdevanja poljoprivrednim mašinama.   

Posebno nas raduje i ponosni smo što je jedan od najspektakularnijih štandova već četrdeseti put organizovanog sajma AGROmashEXPO bio štand Genezisa. Mesto na površini od 450 m², koje je demonstriralo i jedinstvena tehnička rešenja – zajedno sa jednim drugim izlagačem – dobilo je nagradu „Najlepši štand“ u kategoriji „Hungexpo veliki štand“.

Posebna atrakcija našeg štanda bila je ogromna skulptura Pétisó „Big-Bag“ vajara Arona Mikuša, rađena za ovu posebnu priliku. Naše istaknute proizvode veštačkog đubriva (između ostalog Pétisó, Pétisó+S, Pétimészsó, NPK 8-16-24, odnosno Karbamid) predstavljali smo na način koji privlači pažnju, u velikim providnim stubovima od pleksiglasa, čije su granule – osim što su ilustrovale proizvod – imale i funkciju dizajna.

Nismo zaboravili ni na našu devedesetogodišnju Azotaru u 2021. godini: skoro vekovnu slavnu prošlost industrijskog objekta smo oživeli na velikim led-projektorima pomoću arhivskih fotografija i kratkih filmova. Istovremeno, projekciju smo iskoristili i za „prezentaciju proizvoda“: zainteresovani su mogli da odgledaju kratkometražni informativni film o semenima jesenjih klasastih biljaka.

Uprkos tome što je ove godine zbog pandemije bilo manje posetilaca, naš štand je bio veoma popularan. Za vreme priredbe smo imali prilike da se lično upoznamo i razgovaramo sa našim brojnim partnerima, odnosno mnogim zainteresovanim smo mogli da pružimo korisne stručne savete.

Svim našim dragim partnerima zahvaljujemo na učešću, nadajući se ponovnom susretu dogodine!